Demelza Eigenaresse en
Nagelstyliste

“Wij werken klantgericht waardoor iedereen zich thuis voelt in de Beauty Salon Borne.” Begonnen op de bovenkamer in mijn eentje en nu een prachtig pand in het centrum van Borne met een team van 7. Naast de nagelstudio kunt u bij ons terecht bij de kapsalon, de schoonheidssalon, voor permanente make-up en wimperextensions. We zullen ons steeds weer blijven vernieuwen zodat we u het laatste op het gebied van beauty kunnen aanbieden. Ik stel hoge eisen aan service, kwaliteit en hygiëne en kan genieten van de positieve reacties van onze klanten.

Richelle
Nagelstyliste

“Ik vind het heerlijk om met mensen een praatje te maken terwijl ik mooie nagels zet” Ik heb eerst de opleiding medewerker maatschappelijke zorg gevolgd, waarna ik bij verschillende organisaties in Twente gewerkt heb. Als zusje van Demelza was ik altijd al geïnteresseerd in werken als nagelstyliste en toen Demelza mij in 2014 vroeg om bij haar te komen werken heb ik er niet lang over na hoeven denken. Ik ben nu gediplomeerd nagelstylist en volg workshops om me verder te specialiseren in nail-art.

Nathalie
Bedrijfsleidster

“Ik ben kapster geworden omdat het heerlijk is om mensen mooi te mogen maken.”
Van oorsprong uit Lichtenvoorde, was ik al een hele vroege leerling en ben begonnen met mijn opleiding op mijn 15de. Ook de eerste stageplaats had ik al voordat ik zestien moest worden. Een aantal jaren na het behalen van mijn diploma’s ben ik begonnen met het runnen van een franchise voor een welbekende kappersketen. Mijn hart heeft mij uiteindelijk naar Enschede gebracht, waar ik nu woon met mijn vriend en dochtertje.
Het werd toch tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij de Beauty Salon Borne.

Jody
Haarstyliste

“Als de klanten weer happy en tevreden naar huis gaan is mijn doel bereikt!” Mijn opleiding heb ik gevold aan het ROC van Twente in Almelo. Sinds 2007 ben ik gediplomeerd kapster, schoonheidsspecialiste en heb ik de certificaten voor manicure en pedicure. Mijn passie is het kappersvak en daar heb ik me na mijn opleiding ook op geconcentreerd. Het blijft geweldig om mensen een goed gevoel te geven en ik neem er dan ook alle tijd voor om samen met u, de juiste keuzes voor uw haar te maken.

Loes
Schoonheidsspecialiste

“Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer vind ik het allerbelangrijkst voor mijn klanten.” Sinds 2012 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Landstede in Zwolle. Direct nadat ik mijn diploma’s op zak had ben ik gaan werken bij Villa Vital en ben daarna niet gestopt met leren. Ik volg vaak cursussen om mij te kunnen verbeteren en verbreden in het vakgebied. Mijn specialisatie naast huidverbetering is pedicure. Ik werk met het merk Skeyndor voor optimale huidverbetering. Tijdens uw eerste bezoek kijken we samen naar welke behandeling geschikt is voor uw huidtype.

Evy
Junior Haarstyliste

Iris
Haarstyliste