Demelza
Eigenaresse Borne en Hengelo en Allround Nagel en laserspecialiste.

Ik ben Demelza Lucassen en ik mag mij de trotse eigenaresse noemen van beautysalon Borne en Hengelo. Samen met mijn team van inmiddels 13 vaste dames waarvan 2 stagiaires maken wij deze salons tot een mooi succes! Even een klein beetje over mijzelf, ik woon in Borne samen met mijn vriend Ruud Maris, mijn zoontje Stef en dochtertje Jonne. Naast eigenaresse ben ik ook nagelstylist dit is het vak wat ik ben begonnen als hobby, ik zeg altijd wat is er nou niet mooier dan van je hobby je werk maken, en gelukkig mag ik dit vak met veel passie uitvoeren. 

Als je dit stukje gelezen hebt hoop ik dat je langs komt en de sfeer in de salons komt proeven onder het genot van een lekker bakkie en veel geouwehoer!! Tot snel 

Richelle
Bedrijfsleidster Hengelo en Allround Nagel en laserspecialiste.

Mijn naam is Richelle Lucassen

Ik ben 26 jaar oud en ben samenwonend met mijn vriend in hengelo!  Ik ben bedrijfsleidster van Beautysalon hengelo en doe dit met erg veel plezier! Op het moment hebben we in Hengelo een team van 4 meiden.

Zelf ben ik een ervaren nagelstylist en ben dan ook altijd erg blij als mijn klanten weer tevreden de deur verlaten!
Wij trainen elk jaar en zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste trends. Ook ben ik zelf altijd bezig met uiterlijke verzorging en vind het ook erg leuk om iemand te adviseren met onze mooie producten! Kortom kom gezellig een x op de koffie. 

Nathalie
Bedrijfsleidster Borne en Master colorist/stylist (kapster)

Ik ben Nathalie Schutten en ben bedrijfsleidster en kapster bij Beautysalon borne.

Samen met mijn vriend en onze 2 dochters woon ik in Enschede. Als vijftien jarige ben ik begonnen aan de kappersopleiding.
Toen en nu nog steeds wil ik mezelf blijven ontwikkelen in dit mooie vak. Mijn werk als kapster is ook mijn grootste hobby en voer mijn werk met veel passie uit. Ik volg veel cursussen en opleidingen waardoor ik up to date blijf en mezelf verder weet te ontplooien. Nu mag ik mezelf ook master colorist en stylist noemen na het behalen van diverse master cursussen.
Om mensen te voorzien van een prachtige kleur in het haar is toch wel mijn favoriete bezigheid in de salon.

In het kleuren van haar kan ik al mijn creativiteit en kennis in kwijt. Wat natuurlijk voor mij als kapster de kroon op mijn werk is, is een tevreden en blije klant.

Loes
Schoonheid, Permanentemake-up specialiste, pedicure en visagiste

Ik ben Loes Vos, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Borne. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en pedicure. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Beautysalon Borne. Ik heb me gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen en volg ik regelmatig een master cursus om me te blijven verbeteren en om alles nog mooier te maken. Het leukste aan mijn vak is de afwisseling, directe mooie resultaten en het geven van passend advies. 

Agnes
Hair styliste (kapster)

Ik ben Agnes klein Horsman, 28 jaar oud en woon met mijn vriend en zoontje in Goor. Op mijn 15e startte ik met de kappersopleiding op het Roc van Twente in Almelo. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd allround-kapster met nu al ruim 12 jaar ervaring in het vak. Ik heb deze ervaring op gedaan in verschillende salons en ben sinds mei 2018 werkzaam bij Beautysalon borne. Het leukste in dit vak vind ik de afwisseling en de totale metamorfoses, zo vind ik het leuk om de vrije hand te krijgen maar ook doormiddel van de wensen van de klant, samen tot een heel mooi resultaat te komen!

Jody
Hair styliste (kapster)

Ik ben Jody Oude Breuil , samen met mijn man Thijs en onze 2 dochters wonen wij in Borne. Na de middelbare school ben ik aan de Wellness opleiding op het ROC in Almelo begonnen. Daar heb ik de opleidingen allround-schoonheidsspecialiste en allround-kapster afgerond. Ik werk nu 14 jaar als kapster en heb erg veel plezier in mijn werk! Mijn doel is bereikt als elke klant tevreden en blij de salon verlaat! 

Manon
Allround Nagelstyliste

Hoi Ik ben Manon Bril. Ik woon samen met mijn vriend Bas en met mijn 2 dochters Sam en Lot in het mooie Delden. In 2000 heb ik mijn opleiding tot nagelstyling gedaan en sinds 2001 ben ik werkzaam in mijn eigen salon in Delden en sinds 2017 ook bij de beautysalon in Borne, gezellig kletsen, nagels lakken in een mooie kleur vind ik erg leuk om te zetten maar de french manicure blijft toch echt mijn voorkeur hebben! 

 

Janna
Schoonheid, laserspecialiste, Nagelstyliste

Mijn naam is Janna Rorink, 22 jaar oud en woon in Rossum. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste. In de opleiding heb ik de specialisaties: Acne, shiatsu en bindweefselmassage gevolgd. 
Inmiddels ben ik ook begonnen met de opleiding pedicure. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Beautysalon Hengelo, hier geef ik gezichtsbehandelingen, bedien ik de laser voor de permanente ontharing en ben sinds kort werkzaam als nagelstyliste.
Wat mijn vak zo leuk maakt is de diversiteit van behandelingen, de mooie resultaten en de gezelligheid.

Kirsten
Schoonheid, laserspecialiste en visagiste.

Hallo, ik ben Kirsten en sinds 2004 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste . Na mijn opleiding heb ik nog een aantal specialisaties gedaan. Waaronder Acne behandelingen, pedicure , Anastasia wenkbrauw behandelingen. Mijn passie ligt echt in het geven van huidverbeterende gezichtsbehandelingen en daarbij een passend advies voor producten voor thuis gebruik. Ik vind het heerlijk om ingrediëntenlijsten uit te pluizen en veel te lezen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging . Vandaar dat wij in beautysalon Hengelo ook de keuze hebben gemaakt om Paula’s choice te gebruiken! Wenkbrauwstyling dmv harsen, verven, epileren en knippen is ook één van mijn favoriete dingen om te doen. Ik hou van een gezellige sfeer en een eerlijk advies.