DE NAGELSTUDIO

In ons team zijn we samen met drie gecertificeerde nagel stylistes en werken we vanuit onze nagelstudio in het centrum van Borne.
Alle stylistes hebben opleidingen afgerond om als allround nagel/styliste ingezet te kunnen worden. Daarnaast worden er regelmatig cursussen gevolgd om met de laatste trends en actualiteiten mee te kunnen doen. Voorbeelden hiervan zijn nail-art en nail-design. Voor het zetten van acrylnagels gebruiken we `Creative nail Design`. Dit merk staat voor een mooie en natuurlijke uitstraling.

HYGIENE

Hygiëne wordt gewaarborgd en we voldoen aan alle eisen die er gesteld worden. We besteden hier veel aandacht aan. Voor iedere klant gebruiken we een nieuwe vijl en daarnaast worden alle instrumenten zorgvuldig gedesinfecteerd.

ACRYLNAGELS

De toepassing van acrylnagels is het verstevigen, verlengen en verfraaien van de natuurlijke nagels. De acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit acrylbolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hardt binnen een paar seconden uit. Een UV lamp wordt hier niet bij gebruikt. Acryl kan in heel veel verschillende kleuren aangebracht worden.
Doorgaans wordt er voor een natuurlijke look of een French Manicure gekozen. Acrylnagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels.

GELNAGELS OP DE TENEN

Last van lelijke teennagels? Durf je geen open schoenen aan of schaam je je voor je voeten? Een mooie French Pedicure staat verzorgd en geven voeten een glossy look.

PROFFESIONALS

Kortom, bij ons in de Beautysalon in Borne kunt u terecht voor een professionele behandeling van nagels zowel voor uw handnagels, als een behandeling voor teennagels