WAT BETEKEND BEAUTY BIJ ONZE BEAUTYSALONS?

Uw huid beschermt u en laat zien hoe u zich voelt, daarom is goede verzorging van de huid een must. Er zijn drie verschillende huidtypen te onderscheiden: droge huid, vette huid en een gecombineerde huid. Onze schoonheidsspecialiste werkt met de producten van Skeyndor die ontworpen zijn voor de verschillende huidtypes. Alle gelaatsbehandelingen zijn hierop afgestemd en zoals u van ons gewend bent zijn er geen verborgen kosten. Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor epileren, harsen, verven van wenkbrauwen. Kortom optimale huidverzorging.

GELAATSBEHANDELINGEN

Alle gelaatsbehandelingen zijn standaard inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen. Verven wimpers/wenkbrauwen en/of harsen bovenlip/kin kunt u bij boeken voor € 5,00 per onderdeel

SKEYNDOR BASIC

€ 47,50        

Geschikt voor alle huidtypen

 • Reiniging
 • Peeling
 • Stoombad
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren/harsen wenkbrauwen
 • Masker
 • Dagverzorging

SKEYNDOR LUXE

€ 54,50

Geschikt voor alle huidtypen

 • Reiniging
 • Peeling
 • Stoombad
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Epileren/harsen wenkbrauwen
 • Gelaats, decollete- en nekmassage
 • Masker
 • Dagverzorging
Schoonheidssalon
basis gezicht gezichtsbehandeling€ 47,50
de luxe gezichtsbehandeling€ 54,50
aquatherm gezichtsbehandeling€ 60,50
hyaluronic gezichtsbehandeling€ 65,50
power c gezichtsbehandeling€ 65,50
power retinol gezichtsbehandeling€ 76,50
derma peel gezichtsbehandeling€ 66,50
clear balance gezichtsbehandeling€ 43,50
global lift gezichtsbehandeling€ 76,50
jeugd gezichtsbehandeling€ 41,50
eternal gezichtsbehandeling€ 65,50
epileren€ 11,95
wimpers verven€ 10,95
wenkbrauwen verven€ 10,95
kin harsen€ 10,95
boven lip harsen€ 10,95
wimpers en wenkbrauwen verven€ 18,50
bovenlip en kin harsen€ 18,50
wenkbrauwen epileren en bovenlip harsen€ 18,50
wenkbrauwen epileren en verven€ 18,50
3 losse onderdelen€ 23,50
extra onderdeel€ 5,00
pedicure€ 28,95
pedicure en shellac€ 55,95
make up€ 28,95
permanente make up
(incl. 1 nabehandeling)
€ 179,95
permanente make up machinaal
(incl. 1 nabehandeling)
€ 275,00
bijwerken permanente make up€ 79,95
verdoving permanente make up€ 14,95

PEDICURE

Ga voor een fijne pedicure. De pedicure bestaat uit het verwijderen van eelt/likdoorns, knippen van de teennagels en een scrub en masker voor uw voeten.
Extra voor de dames: Pedicure + shellac op de teennagels.

SKEYNDOR SPECIALS OPTIMALE HUIDVERBETERING!

Skeyndor-Specials

Power-Hyaluronic

AQUATHERM

€ 60,50

De behandeling die de (over) gevoelige huid kalmeert, herstelt en ondersteund. De samenstelling, op basis van thermaal bronwater, versterkt de afweer in de huid en vermindert irritaties, roodheid en een trekkerig gevoel

POWER HYALURONIC

€ 65,50

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

POWER RETINOL

€ 76,50

Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens word de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

DERMA PEEL

€ 66,50

Derma Peel Skeyndor is een cosmeceutische behandeling ontwikkeld om een diep-gaande, intensieve peeling te bieden. Derma Peel is bedoeld voor het behandelen van vroegtijdige veroudering, huid met littekens, huid met onzuiverheden, acne-littekens, grove porien, grauwe huid, pigmentvlekjes en fijne expressie-rimpeltjes. Het laat de huid weer stralen, geeft een mooie glans, verfijnd de huidstructuur en zorgt voor een betere opname van huidverzorging. De frequentie van de Derma Peel behandeling is afhankelijk van het huidtype en de huid-kwaliteit,en het is raadzaam om regelmatig een behandeling te ondergaan n.a.v de huidconditie.

Een kuur geeft het beste resultaat.
Kuur à 3 behandelingen € 180,00

CLEAR BALANCE

€ 43,50

Bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette en/of onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. Met de Clear Balance wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar. De uitstraling is kalm, schoon en mat.

JEUGDBEHANDELING
T/M 18 JAAR

€ 41,50

Intensieve dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, dagverzorging.